Bra hotell i Örebro

Örebro är en perfekt stad att stanna till i för en eller flera nätter. Det finns mycket att se och göra. Det finns många bra boendealternativ att välja mellan. Det finns hotell så väl som det finns B&B, vandrarhem och en camping. När det kommer till hotell så finns många av dem att hitta i stadens centrum. Ett av dessa är Elite Stora Hotellet, som ligger precis vid slottet. I detta hotell finns det trevliga rum, trådlöst internet, samt att det är en generös frukostbuffé. Hotellet har även bastu, tre restauranger och två barer. Ett annat trevligt hotell i Örebro är Behrn Hotell som ligger nära Stortorget. Det finns 55 individuellt inredda rum här så väl som en relaxavdelning. Andra bra hotell i denna stad är Clarion Hotell Örebro, Best Western Eurostop och Hotell Hjalmar. Många av dessa hotell ligger dessutom på promenadavstånd till många av de sevärdheter som finns i staden. Så det passar perfekt att bo här och sedan ta sig ut i staden för att se dig omkring! Har du ont i knäna, använd knästöd, eller så tar du en taxi istället för en promenad.

Gustavsvik camping

Om camping är din grej, så har du Gustavsvik, som ligger i anslutning till badäventyret Lost City. Det finns även andra campingar, men detta är den största och bästa. Här kan man bo i tält, husvagn eller hyra en stuga. Fördelen med denna camping är att det finns något för alla här. Det finns en äventyrsklubb för barnen, badäventyret Lost City, minilantgård, äventyrsgolf, hoppborgar, elbilar, spelhall, en stor lekplats, multisportsarena med mera. Campingen har även en egen restaurang, som heter Campero. Gustavsvik ligger lite vid sidan av, med vatten och grönområden runt om. Men det är ändå bara en kort promenad in till Örebro city.

Det finns 675 tomter att campa på, de flesta med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi på hela campingområdet. Det finns tre servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Campingen har även utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare så väl som att det finns lekrum och TV-rum. Campingen är öppen året runt men under lågsäsongen är servicen begränsad. När det gäller hyra stuga, så finns dessa i flera olika storlekar och med olika typer av faciliteter.