Campingar, b&b och vandrarhem i Örebro

I Örebro, även känd som skostaden, så finns det gott om alternativ för boende. Det finns hotell samt att det även finns vandrarhem, b&b och campingar. I staden finns det mycket att se och göra samt ett intressant kulturliv. Ska du åka hit på semester så fundera på vad det är du vill göra och boka sedan boende utifrån det.

Bra boenden i Örebro

I Örebro finns det som sagt gott om olika boendealternativ. Du som vill bo på hotell har flera att välja på. Sedan finns det som sagt även campingar och b&b. Just att campa kan vara trevligt på semestern. Du kan ha med tält, husvagn eller husbil. Sedan så har även flera campingar stugor du kan välja att bo i. Utöver Gustavsvik Camping i anslutning till Lost City så finns även Hästhagens Camping. Sedan en bit utanför har du sedan First Camp Annaboda och Nordic Camping. Om du föredrar att stanna över på ett b&b och njuta av bra boende med god frukost så finns det flera alternativ. Du har till exempelvis Lillåns Bed & Breakfast, Slussen Bed and Breakfast, Hästen och Hunden B&B och i närheten av Örebro flygplats har du Bäcks Bed & Breakfast. Boka boende i Örebro enkelt via nätet. Då kan du välja om det är hotell, camping eller b&b du ska stanna över på.

Se och göra i Örebro

Eftersom det är bra att boka hotell i Örebro utifrån vad du har tänkt se och göra, så är det bra att veta vad som finns. I Örebro finns det flera sevärdheter och besöksmål. Bland annat har du stadens kända landmärke, Svampen, som är ett vattentorn. Du har också stadsparker, museer, fornminne, naturreservat, herrgårdar och kyrkor. Sen så finns Örebro slott så väl som friluftsmuseet Wadköping. Missa inte heller att ta ett besök på Gustavsvik Lost City ett kul vattenland som ger dig ett badäventyr utan dess like!