Lost City

Lost City är ett badäventyr, det största om de får säga det själva. Lost City ligger bara 10 minuters promenad från Örebro city, så det är lätt att ta sig hit. Sedan så finns det även en camping, Gustavsvik som man kan bo på om man vill. På Lost City finns det upplevelser som passar hela familjen. De själva säger att det är en magisk plats med äventyr, gömda skatter och mystiska spår efter en civilisation som försvunnit. På detta ställe kan man delta i skattjakter, uppdrag samt att det finns en äventyrsklubb för barnen. Det finns även ett minibad för de allra minsta, upp till 6 år, som har två varma pooler, med rutschbanor och ett lekområde med olika klätterleksaker. Sen, så finns det en massa attraktioner och bassänger och mycket mer för de äldre.

Lost City Äventyrsbad i Örebro
Lost City Äventyrsbad i Örebro

Häftiga vattenrutschkanor

På Lost City finns det totalt sex stora vattenrutschkanor. Dessa heter River Run, Treasure Hunter, Jungle Escape, Thunder Storm, Pitch Black och Vortex. I tre av dem så åker man på en gummiring, ensam eller med en vän. Det finns även flera bassänger, varav den största har en vågmaskin. Kolla in deras egen hemsida, för att se filmer på dessa häftiga attraktioner.

När ni blir hungriga efter alla åk och allt badande, så finns Lost Citys djungelrestaurang med en äventyrsmeny. Du kan välja mellan bland annat djungelkorvbricka till rykande het chiligryta och smörgås. Egen matsäck är även det helt ok att ta med sig.

Avkoppling

I anslutning till Gustavsvik camping och Lost City finns även Relaxen. Här kan man få total avkoppling i loungemiljö. Det går att äta gott, dricka gott, hänga lite eller njuta av bastu eller bubbelbad. Det finns ång- och torrbastu, bubbelpool och en stor inbjudande lounge. När du är gäst där får du låna handduk och badrock. Det går även att boka in massage på detta ställe.